Prosjekter

Instituttet jobber med mange ulike prosjekter, i vårt arbeid for å konkretisere arven etter Thor Heyerdahl. Her er noen listet.

Thor Heyerdahl Professoratet

Den 4-årige Thor Heyerdahl professoratet har blitt tilbudt på Universitetet for miljø- og biovitenskap på Ås siden høsten 2007. Thor Heyerdahl Instituttet har valgt som strategi å bidra til å utvikle metodikken for tverrfaglig forskning.

Thor Heyerdahl Sommerskole

The Summer School offers PhDs/young researchers the opportunity to develop high level skills in analysing environmental governance issues. More specifically the summer school series will deepen participants’ insights about the political…

Thor Heyerdahl 100 år 1914-2014

Denne siden inneholder informasjon om aktiviteter og utstillinger i forbindelse med 100-års feiringen av Thor Heyerdahl 1914-2014, som organiseres av The Thor Heyerdahl Institute og Larvik kommune.

Kampen om Nilen

Nilen er livets åre for millioner av mennesker der den renner gjennom 11 land. Men den er også en kilde til konflikt og kamp om ressursene. I «Kampen om Nilen» blir vi med på en spektakulær reise i den sagnomsuste elvens historie og nåtid.

Regionale prosjekter

På regionplan har partnerskapet mellom Glasgow Caledonian University og instituttet hatt ringvirkninger både i Vestfold, Telemark og Buskerud fylkeskommune.

Lokale prosjekter

Instituttet er en aktiv bidragsyter i lokale prosjekter i Larvik.